Om oss

Vung Tau er en familie drevet matvarebutikk som ligger sentralt i Kristiansand. Vi fører hovedsaklig matvarer fra østen.

Vi kom til Kristiansand som båtflyktning i 1979. Etter en stund med mat vi ikke kjente fra hjemlandet, var lengselen etter matvarer derfra stor. Søken etter ingredienser førte til lange turer for å handle. Det var da vi startet et lite utsalgssted. Vi begynte med en 20kvm lokal i posebyen i 1983. Etterhvert som det kom flere flyktninger fra andre land, var det større behov og vi flyttet til større lokaler. I februar 2021 flyttet vi til nye lokaler i Kristian IV gate 19 med 1400kvm plass. Her har vi et stort utvalg av matvarer fra østen samt at vi fører også matvarer fra hele verden. Iforbindelse med dette har vi fått et kjøkken til å tilby våre kunder varmet fra forretningen.

Dagens matvaner er blitt betydelig forandret siden vi først startet opp. Det er ikke lenger poteter og kål som står på menyen til en hverdagslig middagsrett. Utenlandske matvarer fra eksotiske land har etterhvert preget våre matvaner, og i dag kan vi blant annet tilby råvarer fra store deler av sørøst-Asia og sørlige Europa.

Det du ikke finner i forretningen kan du be betjeningen om de kan skaffe for deg. Vi tilpasser oss kunden.
Velkommen til oss!